Naast de webshop, waarbij wij exclusieve en betaalbare woonaccessoires aanbieden, bieden we ook onderstaande diensten aan.

 

Vastgoedstyling 

(Gecertificeerd Vastgoedstylist)

Ga je je huis verkopen? Uiteraard wil je je huis goed in de markt weg zetten zodat de mogelijke kijker op slag verliefd wordt.

Ik adviseer je in de styling van je huis en zorg ervoor dat de mogelijke koper snel bij je komt kijken en je een snellere verkoop kan realiseren.

 

EEN MOOIE PRESENTATIE IS HET HALVE WERK!!!!

 

Ik help je de gehele woning of specifieke ruimtes zo goed mogelijk in te delen en te stijlen. De pluspunten van een woning accentueren en de minpunten camoufleren met behulp van interieurelementen zonder dat een woning hoeft te worden verbouwd. Hierbij kan ik je eventueel tijdelijke woonaccessoires en of meubelstukken voor in zetten om je woning zo optimaal en aantrekkelijk te presenteren.

 

Vastgoedfotografie 

Fotografie van je woning of een specifieke ruimte met of zonder een plattegrond? Onze mogelijkheden zijn breed en samen kunnen we bespreken wat je wensen zijn.

 

Interieurstyling

Heb je een nieuw huis en wil je advies m.b.t. je interieur of heb je een "kleine" verbouwing op de planning staan? Heb je advies nodig? Ik help je graag op weg. Een mondeling advies, evt. uitgewerkt met een (meubel) plan kan allemaal. Ga je een enorme verbouwing aan en wil je daarin advies, welke ik uit eigen ervaring heb opgedaan, dan laat mij gerust weten en bespreken we samen de mogelijkheden!

 

 

Neem gerust contact op!

Ursula Cleef

Mobiel: 06 46 57 40 17 of stuur een berichtje via "contact" in bovenstaande menu.